Om

KROPPEN VILL HA OMTANKE

Den är vårt redskap för att klara livets pussel

"Happiness is always an inside job".


Vår kropp är vårt redskap i livet och vi väljer alla olika sätt att ta hand om den.

När någon del av kroppen inte fungerar som den ska söker vi hjälp, hos läkare eller motsvarande. När vi mentalt inte fungerar kanske vi söker hjälp hos någon att prata med. När problemen redan satt sig i kroppen, eller i huvudet, kan vägen tillbaka vara lite längre.


Mitt mål och mitt budskap som kroppsterapeut och coach är att förebygga och förekomma. Att unna sig massage INNAN smärtan blir kronisk, att våga sig på ett samtal INNAN problem kan kännas oöverstigliga, att våga tro på att vi alla ha rätt att må bra och att hitta tillfredställelsen i att känna sig stark....


Som beteendevetare träffade jag enskilda och grupper och upptäckt att det många gånger är lättare att få förståelse och söka hjälp för fysiska åkommor än med det som inte syns.

Den insikten gjorde att jag valde att vidarutbildade mig till massageterapeut. Att sen kunna kombinera samtal med massage och tips på posturala övningar med coachande samtal är ett framgångsrikt sätt att nå resultat, både fysiskt och mentalt. 


Jag har min bas i positiv psykologi och min utgångspunkt är att fokusera på det som fungerar och hitta vägen till en värdefullare vardag.
Pernilla Askebrand

Cert. massageterapeut

Laserterapeut

Beteendevetare

Postural tränare