Coaching

KROPPEN VILL HA OMTANKE

Den är vårt redskap för att klara livets pussel

 

StressLess Coachning och Motiverande Samtal: engagera, fokusera, framkalla motivation, planera. Med hjälp av coachande samtal och MI (motiverande samtalsteknik) hittar du vägar till minskad stress, ökad återhämtning och en bättre struktur i din vardag.

 

Idag vet vi mer än någonsin hur viktigt det är med motion, både för kropp och hjärna. Men hur väl vi än vet det kan det vara svårt med motivationen. I StressLess coaching kombinerar vi samtalen med anpassad motion för att nå önskat resultat.


Är du nyfiken på vilka vägar du kan välja för att nå dina mål? Ett MI samtal kan öppna upp för nya ideer och infallsvinklar, det kan räcka med ett enda samtal för att komma loss, varför inte prova? Bokar du tre samtal får du det första utan kostnad.

  

Hör av dig så berättar jag mer. Håll ögonen öppna på mitt instagram-konto, pauzamassage, eller kontakta mig via pernilla.askebrand@gmail.com

 

StressLess coaching och MI ersätter inte terapi, här tar du eget ansvar för din mentala och fysiska hälsa, med utmaningar som vi gemensamt planerar och följer upp varje vecka.

 

. För priser klicka här, boka tid via bokadirekt.se

Pauza © All Rights Reserved

läs mer om positiv psykologi på

https://www.authentichappiness.sas.upenn.edu

MOTTAGNING:

SÖDRA STALLÅSLIDEN 9

ÅSA


KONTAKT:

Mobil:+46 73 5142214

Mail; pernilla.askebrand@gmail.com